Parinieuws

Het schooljaar 2022-2023 werd op 1 september op een spectaculaire manier ingezet: we verwelkomden onze leerlingen in festivalstijl op PariKnalt!

De klassenleraren hielden een korte introductie in hun klas, waarna er een heuse klassencompetitie losbarstte. Elke klasgroep ging op zoek naar de ‘homo universalis’ van de bende. Met sportieve opdrachten, pittige behendigheidsproeven en een rodedraadspel doorkruisten ze de school. Een finalespel per graad zou bepalen wie de winnaar per klasgroep werd. Vervolgens kregen alle leerlingen een lekker frietje om het energiepeil op te drijven voor de namiddag.

Dan kon het feest écht losbarsten. Met DJ-sets op twee verschillende podia, chillzones en randanimatie met onder andere een Instagram-wall, glittertattoos en spelletjes creëerden we de sfeer van een heerlijk zomerfestival. De leerlingen gooiden de beentjes los, en we zijn vertrokken voor een knallend schooljaar!

Voor meer foto’s kan je terecht op onze facebookpagina (@paridaensinstituut) en ons instagramkanaal (@paridaens_leuven).

In de pers:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220901_95081309

https://www.robtv.be/nieuws/geen-traditionele-eerste-schooldag-op-paridaensinsituut-in-leuven-er-is-een-feest-het-is-heel-leuk-143003?fbclid=IwAR34PtQQZzI_T40RicIttOpUNF97sAIOYwFa75ZmkQ9BavOqB4UcdwD2b-s

https://www.hln.be/leuven/in-beeld-nog-even-geen-school-tijdens-pariknalt-leerkrachten-zijn-blijkbaar-ook-mensen~abee81d2/

https://www.leuvenactueel.be/nieuws/leuven/leerlingen-paridaens-genieten-van-frietjes-op-eerste-schooldag