Oudleerlingen – Wie zijn we

OVER

Via de oud-leerlingenbond houden afgestudeerden van Paridaens contact met de school en met elkaar. Jaarlijks kunnen zij mekaar ontmoeten op de oud-leerlingendag. Deze vindt plaats de 2e zondag van oktober. De promotiejaren worden extra in de kijker gezet. Per klas en per promotiejaar wordt een tafel voorzien. Er wordt telkens, bij een hapje en een drankje, heel wat bijgepraat en gezellig gekeuveld.

Omwille van de verkiezingen op 14 oktober, wordt de oud-leerlingendag van 2018 verplaatst naar zondag 21 oktober! Dus uitzonderlijk, voor één jaar, op de 3e zondag van oktober.

Elke leerling die afstudeerde in Paridaens is in principe lid van de oud-leerlingenbond. Dat lidmaatschap is gratis.
oudleerlingen
oudleerlingenmedewerkers

INFO

Tot eind 2015 verscheen driemaandelijks een kroniek met recent nieuws van de school en van de oud-leerlingen. Het Herfstnummer 2015 kan u nog lezen als u hier klikt.

Sedert 2016 gebeurt de communicatie met de oud-leerlingen hoofdzakelijk via deze website. Françoise Feys, die tien jaar lang met hart en ziel voorzitter was van de oud-leerlingenbond, gaf toen de fakkel door aan een ‘drievrouwschap’ dat de taken als volgt verdeelt:

Agnes Claeys beheert de database van de oud-leerlingen

Anne Cox neemt de organisatie van de oud-leerlingendag op zich (noteer alvast 21 oktober 2018 voor de volgende editie)

Annick Van Petegem staat in voor de communicatie via de website

X