Fietsvakantie-2019

Lintjesknippen! Officiële opening nieuwe vleugel

Nadat onze nieuwe vleugel na de krokusvakantie in gebruik genomen werd door leerlingen en leerkrachten, volgde er op vrijdag 13 mei 2022 de officiële opening.

Infomoment voor leerlingen die wensen in te stromen in onze school

Zaterdag 7 mei 2022 van 10u00 tot 12u00: info over de school en het studieaanbod van het tweede tot en met het zesde jaar.

Paristories – Victor Luyckx

“Ik heb op Paridaens geleerd wat ik echt wou en wat ik echt niét wou, maar toch was het een lange zoektocht naar een goede studierichting.

Container Cup

Wie wordt het beest van Paridaens? Wie overtreft haar eigen kunnen? En welke leerkracht is een echte patser?!

100km run KOTK

De 100km run was een heerlijke apotheose van alle acties die Team Hart Voor organiseerde ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Kom Op Tegen Kanker

Dit schooljaar zette team Hart Voor van onze leerlingenraad acties op touw ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Ze organiseerden een snoepverkoop, een quiz en een wafel- en pannenkoekenverkoop.

Paristories – Ward Broeckaert

“Een ondernemer!”, “Een creatieve duizendpoot!” Het zijn slechts twee kernwoorden uit een hele reeks die door de lerarenkamer galmen wanneer de naam Ward Broeckaert passeert.

Paristories – Maya Retana

Scholen moeten ervoor zorgen dat hun leerlingen geen blinde keuzes maken, ook op politiek vlak. Ze moeten op een kritische manier in de wereld staan.

Paristories- Laura Van Den Driessche

In de leerlingenraad leerde ik echt een engagement opnemen. Mijn rol in Team Hart Voor, Team Meters & Peters en bij Soirée Culturée heeft me tot op vandaag voordelen opgeleverd.

Paristories – Elien Verhaegen

Een goede leerkracht of een geslaagde les? Enthousiast zijn en iets teweegbrengen bij mijn leerlingen!

X