Fietsvakantie-2019

Volg ons op social media

Ben je benieuwd naar wat er allemaal leeft in onze school? Check dan zeker onze facebookpagina (@paridaens) of volg ons op Instagram (@paridaens_leuven)!

Onze nieuwe vleugel pronkt op de website van Architectura, een portaalsite voor architectuur en bouwvormen in België

Onze nieuwe vleugel pronkt op de website van Architectura, een portaalsite voor architectuur en bouwvormen in België. Begin 2022 nam onze school intrek in haar gloednieuwe vleugel: de kleuters krijgen les op het gelijkvloers, de basisschool op de eerste verdieping en de secundaire school op de andere verdiepingen. In totaal zijn er in dit nieuwe […]

Paridaens Knalt 2022

Het schooljaar 2022-2023 werd op 1 september op een spectaculaire manier ingezet: we verwelkomden onze leerlingen in festivalstijl op PariKnalt!

Inschrijvingen 2022-2023

Inschrijvingen van leerlingen van het 2de tot het 6de jaar starten op donderdag 1 juli 2022 om 14 uur.

Zomervakantie 2022

Wij wensen iedereen een leuke zomervakantie!

Lintjesknippen! Officiële opening nieuwe vleugel

Nadat onze nieuwe vleugel na de krokusvakantie in gebruik genomen werd door leerlingen en leerkrachten, volgde er op vrijdag 13 mei 2022 de officiële opening.

Infomoment voor leerlingen die wensen in te stromen in onze school

Zaterdag 7 mei 2022 van 10u00 tot 12u00: info over de school en het studieaanbod van het tweede tot en met het zesde jaar.

Paristories – Victor Luyckx

“Ik heb op Paridaens geleerd wat ik echt wou en wat ik echt niét wou, maar toch was het een lange zoektocht naar een goede studierichting.

Container Cup

Wie wordt het beest van Paridaens? Wie overtreft haar eigen kunnen? En welke leerkracht is een echte patser?!

100km run KOTK

De 100km run was een heerlijke apotheose van alle acties die Team Hart Voor organiseerde ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.