Fietsvakantie-2019

Paridaens Knalt 2022

Het schooljaar 2022-2023 werd op 1 september op een spectaculaire manier ingezet: we verwelkomden onze leerlingen in festivalstijl op PariKnalt!

Inschrijvingen 2022-2023

Inschrijvingen van leerlingen van het 2de tot het 6de jaar starten op donderdag 1 juli 2022 om 14 uur.

Zomervakantie 2022

Wij wensen iedereen een leuke zomervakantie!

Lintjesknippen! Officiële opening nieuwe vleugel

Nadat onze nieuwe vleugel na de krokusvakantie in gebruik genomen werd door leerlingen en leerkrachten, volgde er op vrijdag 13 mei 2022 de officiële opening.

Infomoment voor leerlingen die wensen in te stromen in onze school

Zaterdag 7 mei 2022 van 10u00 tot 12u00: info over de school en het studieaanbod van het tweede tot en met het zesde jaar.

Paristories – Victor Luyckx

“Ik heb op Paridaens geleerd wat ik echt wou en wat ik echt niét wou, maar toch was het een lange zoektocht naar een goede studierichting.

Container Cup

Wie wordt het beest van Paridaens? Wie overtreft haar eigen kunnen? En welke leerkracht is een echte patser?!

100km run KOTK

De 100km run was een heerlijke apotheose van alle acties die Team Hart Voor organiseerde ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Kom Op Tegen Kanker

Dit schooljaar zette team Hart Voor van onze leerlingenraad acties op touw ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Ze organiseerden een snoepverkoop, een quiz en een wafel- en pannenkoekenverkoop.

Paristories – Ward Broeckaert

“Een ondernemer!”, “Een creatieve duizendpoot!” Het zijn slechts twee kernwoorden uit een hele reeks die door de lerarenkamer galmen wanneer de naam Ward Broeckaert passeert.

X