Fietsvakantie-2019

fietsvakantie – dag 5

Liefste dagboek Ik draag veel geheimen met je mee maar vandaag NIET! Vandaag mogen jullie alles weten.

fietsvakantie – dag 4

Nadat we wakker werden in het regenwoud – zo leek het toch door de moni’s die ons wekten – was er voor het eerst choco bij het ontbijt!!! Na deze leuke verrassing vertrokken we met de fiets naar de Lilse Bergen.

fietsvakantie – dag 3

We werden op een heel leuke manier wakkergemaakt. Met prachtige welluidende muziek (sarcastisch, het was Samson en Gert). Daarna hebben we knapperig vers brood gegeten met speculaasjes. We begonnen aan een fietstocht op veldweggetjes, iemand had platte band, iemand zijn versnelling ging kapot en iemand is gevallen. Maar voor de rest leven we nog.

fietsvakantie – dag 2

Na een lange, vermoeiende fietstocht en na ettelijke keren verkeerd te zijn gereden kwamen we aan in de villa ‘Heibrand’. We zijn tevreden met de kamerverdeling, terwijl deze verdeling gebeurde speelden we enkele kennismakingsspelletjes. Daarna leerden we het eerste deel van de HAKA der Hale Ka’as. Vervolgens gaf de rebelse Emma ons een avondstretch.  Als […]

fietsvakantie – dag 1

Beste ouders We zijn allemaal goed aangekomen op de kampplaats, zonder pech of ongevallen maar wel met veel plezier en transpiratie. De sfeer zit er al goed in; de koninklijke familie is voorgesteld.

Oefentocht – fietsvakantie

Op de nationale Buitenspeeldag trokken 43 enthousiaste eerste- en tweedejaars eropuit om hun fiets al eens te testen voor tegen het fietskamp in juli.

X