Parinieuws

Na een stevige wekdienst door de drillmonin’s hebben de kleine coureurs snel ontbeten waarna ze vertrokken richting de Lilse Bergen (vlaktes).

Eén keer aangekomen hebben er 2 groepen hoogteparcours afgelegd, terwijl één groep zelf vlotten ging bouwen. Het hoogteparcours bleek een ware teambuilding-oefening. Het parcour bestond uit 4 delen. Eerst moest je een hoge touwladder opklimmen, waarna je op een wiebelige koord moest balanceren.

Daarna was het de beurt aan de wiebelplanken. Dit draaide om teamwork, je moest namelijk over planken wandelen, terwijl de anderen de planken in evenwicht moesten houden. Net zoals het tweede deel, draaide het derde deel om teamwork. Eén iemand moest een ladder opklimmen, terwijl 4 anderen die in evenwicht moesten houden. Dit werd gevolgd door een lange deathride.

De andere groep mocht ondertussen zelf vlotten bouwen. Na stevig sjorren konden de vlotten te water worden gelaten.

Enkelen konden niet aan de lokroep van het water weerstaan en vielen er dan ook in.

Tijdens de vrije momenten konden we dan weer een verfrissende duik gaan nemen in het meer of zonnen op het strand. We werden tijdens de terugrit vergezeld. Na een fixe rit van 16km wachten er lekkere fishticks op ons. Tot morgen!

Team Florence

Arjan, Alexander, Thomas, Sophie, Anne-Lotte, Anna, Mette, Maureen en Florence