Parinieuws

We werden op een heel leuke manier wakkergemaakt. Met prachtige welluidende muziek (sarcastisch, het was Samson en Gert). Daarna hebben we knapperig vers brood gegeten met speculaasjes. We begonnen aan een fietstocht op veldweggetjes, iemand had platte band, iemand zijn versnelling ging kapot en iemand is gevallen. Maar voor de rest leven we nog.

Dan kwamen we aan in het prachtige Herentals-City. Eerst kreeg iedereen vrije tijd. Dat werd ingevuld met nuttige dingen, zoals naar het Kruidvat, Domino’s en de Delhaize gaan. Toen was het tijd voor een stadsspel. Met zeer bizarre en originele opdrachten. Jongens werden geschminkt, er werden ninja-lessen gegeven aan voorbijgangers, Jelle deed een kleedje aan en mensen verklaarden hun liefde aan een steen.

Daarna fietsten we nog wat verder naar het Nete-park, waar we in een binnen en buitenzwembad konden zwemmen. Dat was een aangename verfrissing. We speelden op de glijbaan, in het diepe bad en met ballen. En uiteindelijk hebben we de lange fietstocht terug naar hier gemaakt. En nu zijn we klaar voor een leuke avondactiviteit. Met een volle buik en toch een beetje moe.

 

Wat onthouden: rechts fietsen is belangrijk

Quote van de dag: “Achterligger!”

Tweede blog geschreven door Vendel 2 (Emilie)