Parinieuws

Na een lange, vermoeiende fietstocht en na ettelijke keren verkeerd te zijn gereden kwamen we aan in de villa ‘Heibrand’. We zijn tevreden met de kamerverdeling, terwijl deze verdeling gebeurde speelden we enkele kennismakingsspelletjes. Daarna leerden we het eerste deel van de HAKA der Hale Ka’as. Vervolgens gaf de rebelse Emma ons een avondstretch.  Als avondeten aten we voedsel bestaande uit loempia’s met groenterijst. Rond tien uur zijn we allemaal rustig gaan slapen  behalve dan de meisjes op het eerste verdiep die het nogal laat hebben gemaakt.

De volgende ochtend werden we gewekt door de schreeuwende prinsessen en de bedroefde koning wiens man is komen te gaan. Na het ontbijt moesten we grondstoffen verdienen waarmee we een toren moesten maken om onze overleden koning te eren. Om een geschikte match te vinden voor koning Lander, werden door raadsels op te lossen tinderprofielen vervolledigd. Nadat de tweelingbroer van Alfred en Lander ons hadden verzopen aten we goede spaghetti.

Wat onthouden we: Zorg ervoor dat je koning sterft.

Quote van de dag: A je moe krabben moe je krabben

Eerste blog geschreven door Koning Lander met assistentie van zijn vendel bestaande uit: Gijs, Pieter-Jan, Rik en Cédric.