Parinieuws

Vrijdag 23 december, de laatste dag voor de vakantie, de dag om je rapport af te halen, de dag voor kerstavond, de dag waarop we met z’n allen bezinnen, maar bovenal, de dag van de kerstmarkt!

En wat voor een dag was het wel niet. Na een mooie kerstbezinning kon iedereen terecht op de speelplaats, die voor deze dag niet gewoon de speelplaats was, maar tot een super gezellige kerstmarkt was omgetoverd. De koepel van de leerlingenraad had zijn beste beentje voorgezet om er zoveel mogelijk warmte uit te stralen. Buiten de gebruikelijke vuurkorven, kerstboom, lichtjes… was er ook een photobooth van team Fotografie, muziek afgespeeld door team Geeks, maar de afspeellijst was gemaakt door team Cultuur, een kraampje met lijnzaadkussentjes van team MOS, een kraampje met geknutselde spulletjes van de leerlingen van Ter Bank samen met team Hart Voor, een koekjes- en cakekraampje en een chocomelk- en appelsapkraampje van de koepel. Het was een prachtige samenwerking.

Voor de rest zag je heel wat lachende gezichten. En wat heb je nog meer nodig dan dat om een spetterende kerstvakantie tegemoet te gaan?

Dan rest het ons alleen nog om iedereen een vreugdevolle kerst en een gelukkig nieuwjaar te wensen! Kijk samen met je geliefden nog eens terug op de mooiste momenten van het afgelopen jaar en maak van 2017 een jaar vol plezier, warmte, vrienden, familie, liefde, geluk en nog zoveel meer.

Geschreven door Anéline Plateau van team Communicatie

Foto’s gemaakt door Valerie Belemans en Victor Neven van team Communicatie